Ümmargused ja lihavad, väga meeldivad tšillipiprad. Täidetud anšoovise ja kivideta rohelise oliiviga ning keskmiselt vürtsikad.
Täielikult õigustatult on tegemist väga suurepärase tootega, mis on erakordne eelroogades ja aperitiivide lisandina.
Sobivus: Valmis kasutamiseks! Calvi täidetud tšillipiprad sobivad eriti hästi gurmeeaperitiivide ja eelroogade jaoks ning pakuvad elavust ja iseloomu lihtsamatele roogadele.
Koostisosad: Piemonte tšillipiprad 35%, extra virgin oliiviõli 35%, oliivid 15%, anšoovis 10%, veiniäädikas, sool.
Keskmine toiteväärtus 100g toote kohta: Energia 1582 kJ / 384 kcal, Rasvad 38,9g millest küllastunud 6,3g, Süsivesikud 3,4g millest suhkrud 2,6g, Valgud 3,9g, Sool 1,85g
pH < 4,5
Allergeenid: Kala (anšoovis)
Säilitamise viis: Hoida kuivas ja jahedas kohas, eemal kuumuseallikatest. Pärast avamist hoida külmkapis (+4°C), hoides toodet õliga kaetuna, ning tarbida 3 päeva jooksul.

Ansoovised Trühvliga Oliiviõlis (Itaalia) 156g
Tuunikala kõhuõõne liha Oliiviõlis 200g (Itaalia, Liguuria)
Makrellifilee Oliiviõlis (Angelo Parodi) 150g
Oliivid "Taggiasche" ilma kivideta EVO õlis 500g (Itaalia)
Makrellifilee tsilli ja ingveriga (Angelo Parodi) 125g 

