Pastakaste D.O.P. Genova Basiilikuga põhineb Liguuria traditsioonidega retseptist.
Kaste on “punane”, st tomatipõhised, sellel on kõrge Itaalia tomatipüree (üle 70%) ja ekstra neitsioliiviõli sisaldus, samuti Genova DOP basiiliku olemasolu. Tomatipüree ja ekstra neitsioliivi suur kontsentratsioon tagab kastme suurepärase sobivuse, nii et 290g pakendi suurus on piisav 4-5 portsjoni pasta maitsestamiseks.
Genova basiilik on Liguuria maitsetaimede tipptase, mida iseloomustab delikaatne aroom ja ainulaadne maitse. Frantoio Venturino toob lauale Itaalia köögi ühe sümboli: basiilikukastme, lihtne ja maitsev kaste, mis on rikastatud ekstra neitsioliiviõliga. Ideaalne iga roa aroomi ja maitse tugevdamiseks köögis.
Koostisained: Tomatipulp (88%), Ekstra neitsioliiviõli (7,6%), Genova basiilik D.O.P. (2,5%), sool, suhkur, sibul.
Toiteväärtused 100g kohta: Energia: 594kJ-142kcal – Rasvad: 8,2g, millest küllastunud: 1,2g – Süsivesikud: 15,4g, millest suhkrud: 1,5g – Valgud: 1,6g – Sool: 1,4g
Säilitamiseks: hoida jahedas ja kuivas kohas, eemal soojusallikatest. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 5 päeva jooksul.





“Denominazione di Origine Protetta” (DOP), mis tähendab “Kaitstud Päritolunimetus” on kvaliteedimärk, mis garanteerib toote autentsuse ja kvaliteedi. Tootes kasutatud basiilik pärineb kindlast piirkonnast Itaalias, mis on tuntud kõrge kvaliteediga toodangu poolest.

